Tapaciranje nameštaja u Beogradu

Na Vaš poziv dolazimo kod Vas i dogovaramo se oko cene i uslova (dolazak se ne naplaćuje). Mi smo odgovorni za prevoz nameštaja od Vaše kuće do naše radionice i natrag (uključeno u cenu usluge).

"DEKOR AS" poceo je sa radom 2006. godine. Osnivač firme, majstor Šeki ima za sobom 20 godina iskustva u tapaciranju stilskog i modernog nameštaja. Decor AS izbor mebla ostavlja Vama, iako smo uvek tu da vas posavetujemo.

Za vas biramo i nabavljamo samo najkvalitetniji unutrašnji materijal:

- Sunđer velike gustine (S 35),

- Žimu (presovana kokosova vlakna) renomiranih proizvodaca,

- Federe (šlarafiju) rucne izrade,

- i sav ostali potreban materijal prve klase ...

 

 

tapetari beograd, tapetarska radnja beograd, tapetarske radnje beograd, tapetarske radnje u beogradu, tapetarske radionice beograd, tapetarske radionice u beogradu, tapaciranje nameštaja beograd, tapaciranje nameštaja u beogradu, presvlacenje nameštaja beograd, presvlacenje nameštaja u beogradu, tapetari u beogradu, restauracija stilskog nameštaja beograd, restauracija stilskog nameštaja u beogradu, izrada nameštaja po meri beograd, izrada nameštaja po meri u beogradu, decor as, dekor as, presvlacenje nameštaja u beogradu, restauracija stilskog nameštaja u beogradu, tapaciranje nameštaja u beogradu, tapetari u beogradu, tapetarske radionice u beogradu, tapetarske usluge beograd, tapetarske usluge cene